Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Hasznos írások, cikkek

5 + 1 gyors tipp az emésztés javításához

 

   Gyakran vagy fáradt, ingerlékeny és puffadsz? Mi a helyzet a székrekedéssel, a koncentráció hiányával és a fejfájással?Ezek a kellemetlen tünetek a bélrendszer gyengeségének lehetnek a jelei, amelyek az idő múlásával befolyásolhatnak napi tevékenységedben, befolyásolják érzelmi állapotodat és közérzeted. A nem megfelelő emésztés a bevitt táplálék alacsony tápanyag-felszívódást okozhat, ami alacsony energiaszinthez, csökkent fizikai teljesítményhez és tápanyaghiányhoz vezethet. Ha nem működik megfelelően az emésztésed, a bevitt tápanyagok felszívódása sem lesz tökéletes. 

 

                                              

 

Immunerősítés természetesen

   Az ősz közeledtével a legtöbb munkahelyen és főleg óvodában, iskolában beköszönt a megbetegedések időszaka. Egy fertőzés gyakran az egész családon is végigmehet, van, hogy egyik betegségből esünk a másikba. Különösen igaz ez a fiatalabb gyermekekre, akiknek immunrendszere még gyenge és egy új közösségbe kerülve nehezen veszi fel a harcot a mindennapi kórokozókkal szemben.
   A közösségi immunrendszer kialakítása hosszú folyamat lehet, fontos, hogy közben gyermekünk szervezetét természetes úton támogassuk, hogy hatékonyabban védekezzen a vírusokkal, baktériumokkal szemben.

 

5 tipp a megfelelő minőségű és hasznosulású fehérje por választásához

A fehérje por vásárlása egyszerűen hangzik, hiszen szinte bárhol hozzájuthatunk manapság, akár zsírégetés, akár izomépítés vagy hozzátáplálás a cél, de kiválasztani a szervezetnek megfelelőt és legkevésbé károsat, már nem olyan könnyű feladat, hiszen elsőre mindegyik annak tűnik.
Összeszedtünk öt fontos tulajdonságot, amik alapján megtalálhatod a lehető legjobb minőségű tápanyagot szervezeted számára.

 


Dr. Josh Axe írása: KÉPESEK E A JÓ BÉLBAKTÉRIUMOK AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTOD JAVÍTÁSÁRA?

A baktériumokkal kapcsolatos felfedezések az 1670-es években kezdődtek és a mai napig élen járnak az orvosi kutatásokban, magában foglalva a belekben élő milliárdnyi mikroorganizmusok és az agy idegsejtjeinek közvetlen kommunikációjának kutatását is. Ez a hihetetlen felfedezés az úgynevezett bél-agy kapcsolat.

belbakteriumok

Hogyan tudjuk ELKERÜLNI az őszi GYEREKBETEGSÉGEKET?

Szeptember közeledtével a közösségbe járó gyerekeknél elkezdődik a „beteges” időszak, az őszi-téli hónapokban gyakrabban betegek, előfordul hogy egyik betegségből esnek a másikba. Minél fiatalabb egy gyermek, annál érzékenyebb a szervezete a különböző fertőzésekre, mivel az immunrendszer még nem fejlődött ki rendesen. Az immunrendszer megfelelő érettségéhez szükséges átesni bizonyos betegségeken, azonban egyéb természetes módon is támogathatjuk gyermekünk szervezetét, immunrendszerét, hogy hatékonyabban küzdjön meg a kórokozókkal.

gyerekbetegsegek

EGÉSZSÉGES BÉLFLÓRA - HATÉKONY IZOMÉPÍTÉS

A bélflóra egyensúlyának helyreállítása javítja az immunitást és az emésztést, de tudtad azt, hogy az egészséges bélflóra az izomnövekedést is segíti?

egészséges bélflóra hatékony izomépítés

2016.09.02 13:57

„A PROBIOTIKUMok napi bevitele FONTOSABB, mint a MULTIVITAMINoké!"

Egyre több táplálkozás szakértő, kutató orvos jut erre a megállapításra és ismeri fel azt, hogy az emésztőrendszer egészsége alapjaiban határozza meg egész szervezetünk egészségét. A modernkori betegségek döntő többsége a helytelen táplálkozás és a károsodott emésztőrendszer következménye.

probiotikumok

2016.08.30 12:23

Mik azok a GLIKOPROTEINEK?

A GLIKOPROTEINEK a sejtek közötti kommunikációhoz és ezáltal a SZERVEZET MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉHEZ nélkülözhetetlenek!

glikoproteinek

FEHÉRJEBEVITEL, IZOMÉPÍTÉS EGÉSZSÉGESEN!

Manapság igen népszerűek a különböző fehérjekészítmények, melyek fő fogyasztói a testépítők, sportolók, fogyókúrázók vagy vegetáriánusok. A tapasztalat az, hogy a legtöbben kizárólag csak a fehérje bevitelre koncentrálnak és nem foglalkoznak azzal, hogy az adott fehérje típus hogyan hat pl. az emésztőrendszerre és ezen keresztül az egész szervezetre, adott esetben az okozott emésztési problémákat, puffadást természetesnek veszik.